Casa Alexandra este împrejmuită de o oază de verdeață cu iarbă, brazi și pomi pe o suprafață de 2000 mp.

La exterior se află:

⁃           piscina cu apă încălzită (temperatura apei este de cel puțin 30 grade), cu o suprafata de 5 m x 12 m și o adâncime care pornește de la 1 m până la 2,7 m (această facilitate este optională în perioada octombrie-aprilie). La piscină există o boxă la care vă puteți conecta prin bluetooth;

⁃           grătarul:

⁃           foișorul deschis cu masă și scaune.


Casa Alexandra este structurată pe 4 niveluri și are o suprafață de 600 mp, compusă din:


*PARTER:

Aici se află crama în care se poata servi masa și unde se desfășoară diverse alte activități, aceasta având o suprafață de 50 mp bucătărie și grup sanitar.

În cramă sunt mese, scaune, sistem audio (4 boxe), microfoane pentru karaoke, televizor smart și două canapele. Vă puteți conecta la sistemul audio-video cu telefonul.

Bucătăria este dotată cu frigider, aragaz și cuptor, mașina de spălat vase, sandwich maker, prăjitor de paine, filtru de cafea, mixer, blender, tacâmuri, pahare, căni, oale, tigăi și alte ustensile necesare preparării mâncării, optional (la cerere): masină de făcut gheață.

Tot la parter se află sala de fitness și sauna (acestea sunt facilități optionale).


*ETAJ I:

Aici se află un living spațios cu o suprafață de 85 mp cu o canapea, șemineu (pe gaze), birou și masă de ping-pong. Livingul are o terasă de 50 mp cu vedere spre piscină.

*Mențiune: nu este permis dormitul peste noapte în canapeaua din living.


*ETAJ II:

Aici se află două dormitoare cu paturi matrimoniale (de tip King), băi proprii și balcoane (cu vedere înspre părțile laterale ale curții).


*ETAJ III:

Aici se află trei dormitoare cu paturi matrimoniale (două de tip King și unul de tip Queen) și băi proprii (două dormitoare au baie în interiorul camerei, iar al treilea are baia în exteriorul camerei, însă deservește numai aceasta cameră).

Două dormitoare au balcon cu vedere înspre piscină.

Fiecare dormitor este prevăzut cu televizor, prosoape de baie și uscător de păr, iar în băi vă punem la dispoziție săpun de mâini și gel de duș.