Termeni și condiții pentru rezervare

  • Check-in după ora 16:00, iar check-out la ora 12.00 (dacă există posibilitatea vă putem primi și mai devreme)
  • Rezervarea se poate face pentru un minim de 2 nopți
  • O rezervare este garantată doar după plata avansului. Dovada plății avansului se trimite pe whatsapp
  • Valoarea avansului este egală cu prețul serviciilor aferente primei nopți de cazare sau 50 % din sejur, în cazul în care sejurul este mai mare de 2 nopți.
  • Avansul NU SE RESTITUIE (excepție fac anulările în termen de 24 ore de la rezervare) și nu se poate reprograma rezervarea.
  • La sosire se completează Fișa de cazare pentru fiecare persoană cu vârsta peste 14 ani și se achită diferența de plată.
  • Nu sunt permise petreceri în curtea vilei și nici boxele portabile. La piscină există o boxa audio la care vă puteți conecta prin bluetooth și care a fost verificată să nu deranjeze vecinii. La interior există sistem audio (stație, boxe).
  • Nu oferim servicii de curățenie în timpul sejurului, la plecare clienții trebuie să spele vasele/vesela/tacâmurile folosite (în caz contrar se achită o taxă suplimentară de 200 lei)

Vă multumim pentru înțelegere!

Reguli și recomandări privind cazarea

În cazul în care aveți orice întrebare legată de sejurul pe care îl veți petrece la noi, vă rog să nu ezitati să ne contactati (pe telefon/whatsapp: 0745234989 – Alexandra).

Vă recomandăm să aduceți cu dumneavoastră urmatoarele produse pe care noi nu le furnizăm:

-alimente și băuturi;

-cărbuni și lemne pentru grătar;

-prosoape de plajă, halate de baie, papuci de baie pentru piscină/interiorul casei și alte accesorii după preferintă (cască, ochelari de înot, colace, saltea gonflabilă, etc).

În dormitoare există prosoape de baie (pe care vă rugăm insistent să nu le utilizați la piscină), precum și uscătoare de păr.

Stim că vă place muzica, și nouă ne place foarte mult, însă nu aduceți boxe portabile, deoarece nu sunt permise în curtea vilei (vecinii pot fi deranjați și ar fi păcat să vă strice poliția buna-dispozitie cu o amendă).

La piscină există o boxa la care vă puteti conecta prin bluetooth și al cărei volum a fost verificat să nu deranjeze vecinii, însă poate fi utilizată doar până la ora 22:00 și vă rugăm să nu o mutați din locul unde este pusă.

Vila este situată într-o zonă liniștită și nu se pretează pentru petreceri zgomotoase în curte.

La interior, în crama de la parter, există sistem audio și puteți asculta muzică la un volum ridicat, însă geamurile și ușa trebuie sa fie închise.

Fiind un regim de auto-gospodarire, nu furnizăm servicii de curățenie în timpul sejurului dumneavoastră, iar înainte de plecare vasele/vesela folosite trebuie spălate.

La bucătărie asigurăm strictul necesar de produse de menaj corespunzator unui sejur (detergent pentru vase, săpun pentru mâini, saci menaj pentru selectare reciclabile și pentru tomberoane, pastile pentru mașina de spălat vase: 3 buc/zi, însă nu asigurăm diverse consumabile șervețele/prosoape de hârtie, role de hârtie de menaj sau de saci menajeri pentru bucătărie).

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă rugăm să respectați următoarele:

*Să  nu utilizați pahare de sticlă la piscină (se sparg foarte ușor și exista risc de tăiere). Vă punem la dispoziție pahare dintr-un plastic dur care sunt mult mai sigure;

*Să nu folositi boxe portabile și să nu vă manifestați zgomotos în curte. Este o zonă rurală liniștită, ne respectăm vecinii și nu dorim să îi deranjăm;

*Să nu folosiți confeti și baloane cu apă nici în casă, nici afară în curte/la piscină (se aplică taxă suplimentară de curățenie-300 lei);

*Să nu fumaţi în camere şi în băi, să nu aruncaţi mucuri de ţigară pe jos în curte și în piscină. Fumatul în interiorul casei este permis doar în crama situată la parter, cu uşa dinspre scări închisă, pentru a evita răspândirea fumului de ţigară în casă;

*Să nu utilizați prosoapele din baie la piscină (dacă nu aveți prosoape de plajă, vă putem pune la dispoziție contra-cost – 10 lei/buc);

*Să nu utilizați creme sau uleiuri cu beta-caroten (cele de culoare portocalie), deoarece acestea păteaza bordura piscinei;

*Să puneți saltelele pentru sezlonguri în lada specială de depozitare, în cazul în care plouă și seara (preventiv);

*Să separați reciclabilele (sticlă, plastic, cartoane) de gunoiul menajer și să le puneți în coșurile speciale;

*Să nu lăsați copiii nesupravegheați. Nu este permis accesul acestora neînsoțiți de un adult la piscină, sala de gym și nici la masa de ping-pong;

*Părinţii răspund de supravegherea copiilor, iar eventualele accidente de orice fel nu pot fi imputate proprietarului;

*Pianul din living nu este jucărie. Nu este permisă utilizarea acestuia decât de către cei care știu să cânte la pian;

*Să folosiţi cu grijă telecomanda pentru accesul în curte și să nu o lăsați afară;

Contra-valoarea pentru pierderea sau deteriorarea acesteia este 300 lei;

*Deoarece locația noastră este o casă de vacanță particulară în sistem de “auto-gospodărire”, nu oferim servicii de curațenie în timpul sejurului dumneavoastră. De aceea la finalul sejurului vă rugăm să spalați vasele/vesela folosite (exista mașină de spălat vase) și să aruncați gunoiul din bucătărie (în caz contrar se aplică taxa suplimentară de curățenie-200 lei).

Să respectati programul de acces la piscină:

Mai-Septembrie: 7:30-21:50

Octombrie-Aprilie: 12:00-20:00

În sezonul rece piscina trebuie acoperită seara pentru conservarea temperaturii;

Noaptea se pun în piscină diverse soluții pentru întreținere, pentru ca apa să fie limpede și curată și nu se recomandă să fie folosită timp de 10 ore.

*De asemenea, vă informăm că:

*Orice distrugere a bunurilor din vilă/curte va fi achitată corespunzător;

*Proprietatea este monitorizată video perimetral.

*Gazdele locuiesc în imobil, însă acestia nu vă vor deranja intimitatea și au bucătărie separată.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Suntem alături de oaspeții noștri

Clienții noștri sunt mulțumiți de serviciile noastre. Datorită lor, Casa Alexandra a evoluat continuu și pe viitor va oferi servicii de calitate.

Recenziile ilustrează acest lucru. De asemenea, ne concentrăm pe beneficiile cheie pe care le vor obține în timpul șederii în unitatea noastră. Îți recomandăm să vezi și tu părerile musafirilor noștri.

4 ani de experiență

Recenzii de 4.7 stele

Răspundem rapid

Ajutor personalizat